VI BYGGER MODERNA OCH RESPONSIVA HEMSIDOR

Om oss

Digitalbruket är en liten och personlig webbyrå som hjälper företag och organisationer med hemsidor, design & digital marknadsföring.

Företaget grundades under 2014 med målsättningen att göra internet mer attraktivt och relevant. Alltför många hemsidor på internet är fula, innehåller inaktuell information och saknar responsivitet för telefoner och surfplattor.

Vi har kunder i nästan hela Sverige men främst i Östergötland, runt Mälardalen och i Stockholm. Det beror på vårt sätt att arbeta, vi uppskattar och värdesätter att bygga en relation med kunderna och faktiskt träffas för att få ökad förståelse av deras behov.

Digitalbruket erbjuder skräddarsydda lösningar för företag och organisationer att nå fram med sitt budskap.

Tim Larsson

Tim Larsson

Projektledare & Utvecklare

tim@digitalbruket.se

Hannes Söderlund

Hannes Söderlund

Utvecklare

hannes@digitalbruket.se

 

 

Webbdesign

Digitalbruket skapar alltid hemsidor i en responsiv webbdesign för att säkerställa att alla användare får en bra upplevelse. Vi bygger hemsidor främst i WordPress som är det största CMS systemet på marknaden. Det underlättar för dig som kund att på egen hand kunna göra enkla  uppdateringar utan att behöva koda.

Sökmotoroptimering

Idag använder tre av fyra personer en sökmotor för att hitta varor och tjänster. Det gör sökmotorer till den enskilt viktigaste (digitala) försäljningskanalen. Vill du ha hjälp att synas bättre på Google? Då är sökmotoroptimering (SEO) det du letar efter. Sökmotoroptimering är det mest prisvärda och effektiva sättet att marknadsföra sina varor och tjänster på, oavsett om det gäller lokalt, nationellt eller internationellt.