NY HEMSIDA SNABBT & ENKELT

Digitalbruket skapar alltid hemsidor i en responsiv webbdesign för att säkerställa att alla användare får en bra upplevelse. Vi bygger hemsidor främst i WordPress som är det största CMS systemet på marknaden. Det underlättar för dig som kund att på egen hand kunna göra enkla  uppdateringar utan att behöva koda.

 

  • Modern & Responsiv Design
  • Sökmotoroptimerad
  • Fungerar på alla enheter; datorer, surfplattor & mobiler
  • Enkel och snabb att hålla uppdaterad

Samtliga priser är exklusive moms.

Helhetslösning

De flesta av våra kunder använder sig av en helhetslösning för hemsidor. Då kan de koncentrera sig på sin verksamhet och slipper investera tid och energi på att uppdatera sin hemsida, domäner eller webbhotell.

Helhetslösningen finns i flera steg, allt efter behov, men i stort innebär den att Digitalbruket tar ansvar över er digitala närvaro. Kostnaden sätts utifrån behovet och omfattning av det löpande arbete och är något vi kommer fram till tillsammans.

Delar som kan ingå:

– Domännamn
– Webbhotell
– WordPress uppdateringar
– Plugin uppdateringar
Backup av hemsidan 

– Lägga till / Ta bort information 
– Lägga till / Ta bort sidor
– SEO – health check
– Laga trasiga länkar & sidor

Vanliga frågor

Hur köper jag ett hemsidepaket av Digitalbruket?

Vanligast är att kunden mailar oss så bokar vi in ett möte där vi går igenom  kundens behov och därefter se på vilka lösningar vi kan erbjuda.

Kan jag uppgradera min hemsida med mer funktioner i framtiden?

Absolut, det går bra att börja med BAS-paketet för att sedan bygga på med fler funktioner om behovet finns.

Jag har redan ett eget webbhotell, måste jag använda ert?

Nej, det behöver du inte. Men många väljer att flytta till oss för att det är enklare. Då får de bara en kontaktyta och det blir lättare och snabbare att felsöka om något skulle gå fel. Dessutom blir fakturahanteringen lättare då de slipper få separata fakturor från olika företag för domäner, webbhotell och hemsideuppdateringar.

Tillkommer det extra avgifter?

Nej, vår gällande prislista är alltid synlig och transparent. Dvs inga oförutsedda avgifter för dig som kund.

 

Jag har redan en hemsida i WordPress, kan ni hjälpa mig med uppdateringar?

Självklart, utöver våra paketlösningar så erbjuder vi även personlig webmaster som hjälper till med löpande utveckling. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar ert behov.

Vad innebär att hemsidan har Responsiv design?

Med responsiv design menar vi att din hemsida kommer se bra ut i alla enheter, oavsett om användaren använder dator, surfplatta eller smartphone.

Kommer jag själv kunna redigera min hemsida?

Absolut, vi bygger hemsidan i WordPress som är ett användarvänligt webbsystem där du själv enkelt kan göra uppdateringar.

Varför ska jag välja Digitalbruket?

Vi är en liten och personlig byrå som brinner för webben. Hos oss får du ett komplett hemsidepaket med full support och stort engagemang till rimliga priser.